Zera

Zera

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Pup, geboren december 2022, nu ongeveer 11 maanden (oktober ‘23)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Klein tot middelgroot

Update ZERA!

Zera is de meest bescheiden pup uit dit nestje, ze is lief, bescheiden en zal misschien eventjes uit haar schulpje moeten komen, maar we zagen in Roemenië echt een fantastisch leuk hondje. We hopen dat we gauw iemand voor haar zullen vinden.

Inmiddels is Zera zo’n 8 maanden oud en zij is intussen gesteriliseerd. Ook zij zal naar verwachting niet meer groeien, wij zouden haar in de categorie kleine tot middelgrote hond plaatsen.

————————————————————————————————————————————————————-

Deze leukerd is Zera, een zusje van Keti en Zappa. Zij komt uit Roemenië en werd op straat gevonden samen met haar moeder Indy en een nest van in totaal 5 pups. Nu is Zera op zoek naar een eigen huisje waar ze alle liefde en aandacht krijgt die ze verdient.

Zera lijkt op haar zus qua karakter: speels, maar geen enorme wildebras. Qua uiterlijk is het echt een pup van haar moeder. Het is goed om u te realiseren wat er bij een pup komt kijken: zowel rust als uitdaging en het nodige nog moeten leren. Samen een cursus doen, is in ieder geval een mooie manier om jullie band te versterken en elkaar goed te leren kennen. Aan de riem lopen, wordt al geoefend.

Zera is een sociaal meisje en kan naar verwachting ook prima overweg met honden buiten haar familie om. Met katten gaat het ook prima. Als u op zoek bent naar een trouwe en lieve pup die uw leven compleet zal maken, dan is Zera misschien wel de perfecte match voor u. Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Zera in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Zera zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Zera:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit