Zoe

Zoe

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Leeftijd: Geboren ongeveer januari 2024

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend, maar kan getest worden

▪️ Formaat: Naar verwachting een kleine middelmaat

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Lieve Zoe verblijft in Noord-Macedonië en is momenteel ongeveer 6 maanden oud. Dit lieve sociale meisje is meer dan klaar om haar koffertje te pakken naar Nederland of België. Zoe is sociaal met andere honden, het is geen probleem om haar te testen met katten.

Ook is Zoe dol op aandacht van de mensen die voor haar zorgen en ze komt maar al te graag tegen je aan staan voor een lekkere knuffel of een aai.

Zoe heeft een mooie ruwharige vacht. Wij vinden haar prachtig en hopen dat ze gauw ergens met open armen wordt ontvangen.

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Zoe in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Zoe zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Zoe in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Zoe sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Zoe hier sponsoren.