Zvini IN NEDERLAND!

Zvini IN NEDERLAND!

Leeftijd: Ongeveer 6 jaar

Geslacht: Teef

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: onbekend

Formaat: Klein (maat Jack Russel) weegt ongeveer 8 kg

Update opvang:

Aanvullende informatie sinds Zvini hier is.
Zvini gaat kwispelend door het leven, ook al is alles wat ze meemaakt enorm spannend. Het is een lief meisje, met een deuk in haar zelfvertrouwen, maar toont zich keer op keer bereid met wat steun van haar lieve opvanger, nieuwe avonturen aan te gaan.

Bent u nou diegene die haar wil helpen dat zelfvertrouwen terug te krijgen en samen leuke avonturen te beleven?

Omschrijving Zvini in Macedonië:

Voor Zvini kregen we een spoedaanvraag. Deze dame zou het zwaar in de shelter hebben en zit dus bij onze rescuer in huis. Nu is die plek ook dringend nodig voor een andere hond die net binnen is. Zvini is klaar voor haar warme mandje, dus wij stropen onze mouwen op, in de hoop dat ze nog met het laatste transport van dit jaar mee kan. Veel tijd hebben we dus niet. Een gedegen opvangplek is ook een optie.

Over Zvini zelf…. Ze is door de shelter geschat 6 jaar oud en aanvankelijk naar een gemeenteshelter gebracht, omdat geclaimd werd dat ze had gebeten. Daar is tot dusver niets van te merken geweest en heeft ze zich keurig en lief gedragen. Sommige dingen vindt ze nog wel spannend, dus die dient men met beleid te doen. (Denk aan optillen, wat ze overigens zoals u op de foto’s kunt zien wel toestaat). Vaak wordt een dergelijke landen ook maar wat geroepen, om zo van een hond af te komen.
Ze draagt de littekens van haar verleden met zich mee. Heeft waarschijnlijk aan een ketting geleefd en is niet prettig behandeld.

Echter in huis bij onze rescuer in Macedonië doet ze het super. Ze is daar zindelijk, loopt netjes mee aan de riem, is dol op knuffels en aandacht, maar kan ook prima eventjes alleen zijn. Haar rescuer heeft haar nagenoeg niet horen blaffen. In de auto doet ze het ook heel goed en ze heeft zelfs al kennis gemaakt met een bench.

Ze kan prima overweg met haar huisgenoot en dus soortgenoten, alleen haar huisgenoot ziet haar gezelschap niet zo zitten. Al met al denken wij dat dit een super leuk hondje (maat Jack Russel van ongeveer 8 kg) is, die absoluut hier in Nederland of België een mooie plek kan vinden.

Zvini is geopereerd aan een buikhernia (waarschijnlijk ontstaan door een flinke schop), maar is daarvan goed herstelt. Ze zou wel een beetje af mogen vallen.

Bent u degene die haar redding is en haar op korte termijn nog kan ontvangen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Zvini in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Zvini zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Zvini:

https://docs.google.com/forms/u/1/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit