Aurora

Aurora

Dit mooie, sneeuwwitte poezenmeisje is gevonden op de trap voor een dierenkliniek in Noord-Macedonië. Mensen liepen in en uit en ze bleef onbeweeglijk liggen, als een witte bal, met half gesloten ogen en een wond op haar koppie. Ze was er duidelijk niet goed aan toe. Uiteindelijk kwam 2 heel lieve mensen, rescuers Iva en Misko, de kliniek in om een ander dier te laten nakijken. Zij twijfelden geen seconde en namen haar meteen mee.

Haar unieke oogkleur, zelfs 2 verschillende kleuren, maakt haar echt speciaal. Aurora, zoals ze nu heet, is ongeveer negen maanden oud (eind februari ‘23), gesteriliseerd, volledig gevaccineerd en gechipt. Ze is erg speels, rent graag lekker rond of achter de andere katten aan, speelt met allerlei speelgoed of klimt in de krabpaal. Aurora wordt, om het zo veilig mogelijk te houden, alleen geplaatst in een huisje met afgeschermd balkon en/of tuin.

Dit lieve meisje laat zich graag aaien. Ze heeft een zacht karakter en houdt van mensen om haar heen. In het begin blies ze wel naar de andere rescuekatten, maar al snel werd ze goede vrienden met hen. Honden daarentegen… Daar is ze bang voor. Het straatleven heeft hier geen goed in gedaan.

Ze eet droogvoer, snacks, lekkernijen. Ze kan alles eten.

Wilt en kunt u dit schatje een warm mandje bieden? Klik kan op de onderstaande link en vul voor Aurora een pre adoptieformulier in.

Het invulformulier voor Aurora:

https://docs.google.com/forms/d/1cI2s4P0Hr35T5ReGN19xcTxzTWlSqM0BKpuGRGoasa8/viewform?edit_requested=true