Belle

Belle

▪️  Poes/kater: Poes

▪️  Leeftijd: 3-4 jaar (geboren 2020-2021)

▪️  Sociaal met honden: Komt ze tegen bij de DA, dus is wat gewend.

▪️  Sociaal met katten: Ja

▪️ Binnen/buiten kat: Kan zowel binnen als buiten, na gewenning

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Belle is een lieve en sociale kat die van de straat komt en die geholpen is door de dierenarts daar. Hij zoekt nu plekjes voor de katten die hij onder zijn hoede heeft genomen, om zo ruimte te maken voor andere arme zielen.

Belle leeft met andere katten samen, is gesteriliseerd en gevaccineerd. Ook komt ze geregeld honden tegen, die ze dus wel gewend is, het zal van de hond afhangen of ze ermee samen kan leven.

Belle kan als binnenkat door, maar na gewenning (in een veilige omgeving, dus geen drukke stad) ook prima buiten.

Heeft u interesse in lieve Belle?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Belle in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Belle zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Belle in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Belle sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielkatten, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door katten op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen kat in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Belle hier sponsoren.