Dame

Dame

▪️ Poes/kater: Kater

▪️ Leeftijd: Geboren ongeveer oktober/november 2023

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Ja

▪️ Binnen/buiten kat: Dame kan zowel een binnen als een buitenkat zijn, wel vinden we prettig dat een eventuele tuin goed dicht is

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Dame is een sociaal kereltje wat opgroeit tussen andere katten en honden. Ook hij is een jonge kat die graag speelt en stoeit, maar ook graag een knuffel komt halen.

Al onze katten worden getest op FIV EN FELV, zijn gevaccineerd, gechipt en voorzien van in dit geval een Macedonisch paspoort.

We denken dat Dame ook best op een appartement kan verblijven, mits hij geen hele dagen alleen is of in elk geval een kattenvriend(in) heeft.

Wilt u lieve Dame een kans op een nieuw leven geven?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Dave in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Dame zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Dame in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Dame sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Dame hier sponsoren.