Ella

Ella

Poes/kater: Poes

Leeftijd: Onder 1 jaar

Sociaal met honden: Onbekend

Sociaal met katten: Ja

Verblijft in: Macedonië

Omschrijving kat:

Ella werd door haar rescuers langs een drukke straat gevonden toen ze nog geen 2 maanden oud was. Als zij haar niet hadden meegenomen, had ze de situatie daar nooit overleefd.

Ella een lieve en sociale kat. Sociaal met haar soortgenoten, maar ook sociaal met mensen, ze past zich gemakkelijk aan in nieuwe situaties. Ze houdt van kroelen en geaaid worden. Ella is nog geen jaar oud, gesteriliseerd en negatief getest op FIV, FLEV EN FIP. Ella is een binnenkat en kan alleen geplaatst worden in een huis met een volledig afgeschermd balkon of tuin.

Ella zoekt haar eigen warme mandje, kunt u dit bieden?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Ella in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Ella zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Ella in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Ella sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielkatten, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen kat in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Ella hier sponsoren.

Invulformulier Ella:

https://docs.google.com/forms/d/1cI2s4P0Hr35T5ReGN19xcTxzTWlSqM0BKpuGRGoasa8/viewform?edit_requested=true