Ginger

Ginger

Poes/kater: kater

Leeftijd: Ongeveer 5-6 manden

Sociaal met honden: Onbekend

Sociaal met katten: Ja

Verblijft in: Macedonië

Ginger is een charmante kater die momenteel liefdevol wordt verzorgd door onze rescuer Elena in Macedonië. Hij is ongeveer 5-6 maanden oud en op zoek naar zijn forever home.

De verwachting is dat Ginger zal uitgroeien tot een grote kat. Met zijn prachtige rode vacht en grote, expressieve ogen zal hij zeker je hart veroveren. Ginger houdt van mensen en is zeer geschikt om in een appartement te wonen. Hij is een grote knuffelaar die de kans niet kan weerstaan ​​om lekker dicht bij je te komen liggen. Als je op zoek bent naar een kat die van gezelschap houdt, dan is Ginger de perfecte keuze. Ginger is vriendelijk en lief en volgens onze redder ook geschikt voor gezinnen met kinderen.

Hij is gecontroleerd door de dierenarts in Macedonië. Hij verkeert in goede gezondheid en reist gevaccineerd, gechipt, gecastreerd en met een Macedonisch paspoort – klaar om samen met jou een leven vol avonturen te beleven.

Wil jij onze schattige Ginger in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Ginger in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Ginger zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Ginger in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Ginger sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielkatten, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door katten op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen kat in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Ginger hier sponsoren.

https://docs.google.com/forms/d/1cI2s4P0Hr35T5ReGN19xcTxzTWlSqM0BKpuGRGoasa8/viewform?edit_requested=true