Greta GERESERVEERD

Greta GERESERVEERD

Poes/kater: Poes

Leeftijd: Geboren ongeveer november 2023

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Verblijft in: Macedonië

Maak kennis met de lieve Greta, een klein katje van 4 maanden oud dat op zoek is naar een baasje voor altijd. 

Kleine Greta is gered van de straat toen ze net een maand oud was. Honden probeerden het kleine meisje aan te vallen, maar gelukkig heeft ze het er levend vanaf gebracht. Desondanks is Greta nu heel goed gesocialiseerd met honden en ook met andere katten. 

Ze verblijft in een pleeggezin in de buurt van onze redster Snezana in Skopje, Macedonië. Ze toont veel genegenheid, is speels en vertoont typisch kittengedrag. Greta is de perfecte mix van nieuwsgierig en knuffelig en zal zeker veel vreugde in je huis brengen.   

Hoewel Greta nog te jong is om gesteriliseerd te worden, is ze volledig gevaccineerd, gechipt en reist ze met een Macedonisch paspoort. 

Wil jij deze kleine meid in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Greta in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Greta zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Greta in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Greta sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Greta hier sponsoren.