Jerry

Jerry

▪️  Poes/kater: Katertje (let op moet nog gecastreerd worden, is nu nog wat jong)

▪️  Leeftijd: Momenteel ongeveer 3 maanden (ca maart/april)

▪️  Sociaal met honden: Onbekend

▪️  Sociaal met katten: Ja

▪️ Binnen/buiten kat: Binnen, buiten uitsluitend met een goed afgesloten tuin of balkon

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Kleine Jerry verblijft in opvang in Noord-Macedonië en is bijna klaar om te reizen (zijn happy bus zou eind augustus ongeveer vertrekken). Afgezien van het feit dat het een leuke en hele sociale kitten is, is hij ook nog eens erg mooi om te zien.

Jerry is gevonden op straat en met een flesje grootgebracht.

Voor Jerry zoeken we een warm mandje waar iemand of veel thuis is om hem gezelschap te houden of een kattenmaatje aanwezig is. We hebben gemerkt dat veel katten toch baat hebben bij een kattenmaatje, vooral als ze zo jong zijn, dan kunnen ze ook lekker spelen, stoeien en knuffelen met elkaar.

Wilt u een aanvraag doen voor Jerry?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Jerry in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Jerry zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Jerry in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Jerry sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielkatten, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door katten op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen kat in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Jerry hier sponsoren.