Jessie en Ruby gereserveerd

Jessie en Ruby gereserveerd

Poes/kater: 2 poezen

Leeftijd: Onder 1 jaar

Sociaal met honden: Onbekend

Sociaal met katten: Ja

Verblijft in: Macedonië

Omschrijving katten:

Jessie en Ruby zijn 2 gesteriliseerde zusjes, die momenteel nog in Macedonië verblijven. Als kittens waren ze altijd enorm knuffelig en speels. Het zijn lieve en sociale poezen. Omdat zij in een groepje met katten leven, hebben ze zich meer gericht op de andere katten en zijn ze iets meer verlegen richting mensen geworden. De verwachting is echter dat ze, als ze eenmaal verhuisd zijn, snel weer terug zullen gaan naar de katten die ze altijd waren en dat is dus speels, knuffelig en genieten van de aandacht van hun personeel. Jessie en Ruby zijn binnenkatten en kunnen alleen geplaatst worden in een huis met een volledig afgeschermd balkon of tuin.

Jessie en Ruby zijn negatief getest op FIV FELV EN FIP. Heeft u interesse in dit onafscheidelijke paar?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Jessie en Ruby in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Jessie en Ruby zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Jessie en Ruby in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Jessie en Ruby sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielkatten, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door katten op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen kat in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Jessy en Ruby hier sponsoren.

Invulformulier Jessy en Ruby:

https://docs.google.com/forms/d/1cI2s4P0Hr35T5ReGN19xcTxzTWlSqM0BKpuGRGoasa8/viewform?edit_requested=true