Kicho

Kicho

▪️ Poes/kater: Kater (maar wel gesteriliseerd)

▪️ Leeftijd: Geboren ongeveer augustus 2023

▪️ Sociaal met honden: Onbekend

▪️ Sociaal met katten: Ja

▪️ Binnen/buiten kat: Deze kat heeft wel een buiten nodig

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Kicho werd als kitten zwervend gevonden door een dame, die bij een koffiezaakje werkt. Zij is voor dit arme drommeltje gaan zorgen zo goed als ze kon. Met hulp van een van de rescue organisatie waarmee we werken, heeft ze gezorgd voor alle vaccinaties, sterilisatie en ook draagt hij nu een chip, tevens werd er een medische controle gedaan waarbij duidelijk werd dat hij een neurologische aandoening heeft, waardoor hij wat vreemd liep. Dat is aan het einde van de video duidelijk zichtbaar. Nu hij de zorg heeft gehad en nog steeds krijgt, die hij nodig heeft, is het vrijwel niet meer te zien, maar het zit er nog wel steeds. Kicho ondervindt hier zelf geen last van.

Als de dame aan het werk is in de koffiezaak slaapt en speelt Kicho daar en is hij daar altijd wel te vinden echter buiten openingstijden is hij op straat. Zodra wij serieuze interesse in hem hebben, zullen we zorgen dat hij in een omgeving is, waarin hij niet meer op straat hoeft te zijn. Helaas is dat momenteel door een enorm gebrek aan geld en plekken niet meteen een optie.

Hij wordt omschreven als een leuke, lieve en sociale kat. Hij heeft duidelijk haar hart gestolen, dat ze zoveel moeite voor hem doet om een beter leven te krijgen dan hij momenteel heeft.

Voor Kicho is het waarschijnlijk wel belangrijk dat hij ook naar buiten kan. Hij zal zowel prima alleen kunnen zijn alsook met een andere kat kunnen samenleven.

Kunt u bieden wat die lieve Kicho nodig heeft en heeft u plek voor een knuffelaar op uw bank?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Kicho in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Kicho zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Kicho in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Kicho sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Kicho hier sponsoren.