Leon

Leon

Poes/kater: kater

Leeftijd: Ongeveer 6 manden

Sociaal met honden: Onbekend

Sociaal met katten: Ja

Verblijft in: Macedonië

Maak kennis met onze mooie Leon.

Toen hij voor het eerst in het asiel van Elena in Macedonië aankwam, was hij een wilde en uitgeputte kat. Onder de hoede van Elena heeft hij aanzienlijke vooruitgang geboekt in de richting van een meer zelfverzekerde en tevreden jongen.

Leon is behoorlijk onafhankelijk. Hoewel hij een lange weg heeft afgelegd sinds zijn dagen als wilde kat, waardeert hij nog steeds zijn onafhankelijkheid en zoekt hij niet voortdurend aandacht of genegenheid.

Hij is geen aandachtzoeker, maar eerder een waarnemer van de wereld om hem heen. Hij zal het op prijs stellen als hij een rustig hoekje heeft waar hij in zijn eigen tempo kan kijken en ontdekken.

Gezien Leon’s onafhankelijke karakter denken wij dat hij misschien niet de beste match is voor een huishouden met kinderen die misschien een actievere en interactievere harige vriend zoeken. Als u echter op zoek bent naar een kat die vreedzaam samen kan leven en geen knuffels eist, dan is Leon wellicht de perfecte metgezel voor u.

Leon is gecontroleerd door de dierenarts in Macedonië. Hij verkeert in goede gezondheid en reist gevaccineerd, gechipt, gecastreerd en met een Macedonisch paspoort – klaar om samen met jou een leven vol avonturen te beleven.

Wilt u deze mooie jongen in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Leon in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Leon zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Leon in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Leon sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielkatten, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door katten op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen kat in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Leon hier sponsoren.

https://docs.google.com/forms/d/1cI2s4P0Hr35T5ReGN19xcTxzTWlSqM0BKpuGRGoasa8/viewform?edit_requested=true