Lola en Muffin GERESERVEERD

Lola en Muffin GERESERVEERD

Poes/kater: Lola (zwart) poes, Muffin (grijs) kater

Leeftijd: Geboren ongeveer september 2023

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Verblijft in: Macedonië

Lola en Muffin (broer en zus naar alle waarschijnlijkheid), zijn als overschot levend gedumpt in een zak in een vuilniscontainer. De moeder van onze rescuer trof ze zo aan en heeft ze weten te redden.

Graag willen we deze 2 samen plaatsen, omdat ze toch wel aan elkaar gehecht zijn.

Het zijn speelse, lieve en knuffelige kittens, waarbij Lola wat meer zelfstandiger is dan Muffin. Muffin is meer gericht op mensen.

Lola en Muffin zouden een goed afgesloten tuin leuk vinden, maar dat is geen must. Zij zouden ook prima gedeien op een appartement, mits ze voldoende te doen hebben uiteraard.

Heeft u een 5 sterren plekje voor dit gouden duo?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Lola en Muffin in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Lola en Muffin zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Lola en Muffin in huis te nemen, maar wilt u hen toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Lola en Muffin sponsoren door geld te doneren dat hen zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielkatten, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door katten op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen kat in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Lola en Muffin hier sponsoren.