Mala GERESERVEERD

Mala GERESERVEERD

Poes/kater: Poes

Leeftijd: Geboren ongeveer oktober/november 2023

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Binnen/buiten kat: kan beiden, indien mensen weinig thuis zijn wordt ze niet als enige kat geplaatst

Verblijft in: Noord-Macedonië

Een van de vele straatkatten van Noord-Macedonië. Mala is echter groot geworden rondom andere katten en honden en goed verzorgd door haar personeel (de mens). Dus ze zijn goed gesocialiseerd.
Mala is een jonge speelse poes (paspoort kan soms net wat afwijken van wat we initieel doorgegeven krijgen), maar jong is ze zeker. Ze zal gesteriliseerd zijn voordat ze komt en getest op de FIV en FELV. Ze speelt graag met andere katten, maar komt ook heel graag met je kroelen.

Mala zou prima kunnen gedijen als een binnenkat, maar zou een goed afgezette tuin ook waarderen. Indien u veel werkzaam bent en/of veel van huis bent, willen we wel graag dat ze een kattenmaatje heeft.

Kunt u Mala een veilig en warm thuis bieden?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Mala in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Mala zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Mala in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Mala sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Mala hier sponsoren.