Mia

Mia

▪️  Poes/kater: Poes

▪️  Leeftijd: Ongeveer 1 jaar

▪️  Sociaal met honden: Komt dagelijks honden tegen, maar in huis geen idee

▪️  Sociaal met katten: Ja

▪️ Binnen/buiten kat: Kan beiden

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Ook Mia is een kat die door een plaatselijke dierenarts is geholpen. Hij heeft haar gevaccineerd, alle nodige testen gedaan en gesteriliseerd. Mia woont nu rondom de praktijk en zit daar veilig.

Ze komt dagelijks in aanraking met andere katten en dat gaat goed. Honden ziet ze geregeld, maar het is niet zeker hoe ze in huis daar mee om zou gaan. Mia laat zich graag knuffelen door de assistentes en ook een collega die mee was op werkbezoek, was welkom om even te kroelen en te aaien. We denken dat Mia een leuke huiskat zou kunnen worden.

We hopen dat ook zij gauw haar gouden mandje vindt, zodat deze fantastische dierenarts weer ruimte heeft, om geheel belangeloos andere arme zielen te helpen.

Wilt u een aanvraag doen voor Mia?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Mia in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Mia zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Mia in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Mia sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielkatten, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door katten op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen kat in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Mia hier sponsoren.