Milo

Milo

Dit ontzettend lieve katertje heet Milo. Lief zijn is fijn als je veilig in een huis woont, maar op straat kan het je duur komen te staan. En zeker in Noord-Macedonië, waar het gevaar zowel vanuit mensen als van andere dieren kan komen. Zijn geweldige redders zagen wel dat hij te vriendelijk en te jong was, toen zo’n 2 maanden, voor een leven op straat en namen hem snel mee naar hun veilige huis. Milo plaatsen we dan ook alleen als binnenkat in een huisje met afgeschermd balkon en/of tuin.

Milo is nu zo’n 9 maanden oud en helemaal klaar om een eigen thuis te vinden. Deze jongeman wordt het liefst de hele tijd geaaid. Hij volgt de rescuers met zijn staart omhoog en wrijft graag langs hun benen. Hij houdt ervan om met ballen te spelen, achter zijn speelgoed aan te jagen of ermee rond te rennen.

Milo is geweldig met andere katten, maar we weten niet hoe hij zal reageren op honden. Hij is gecastreerd, gechipt, volledig gevaccineerd en regelmatig ontwormd. Hij is een makkelijke eter: droogvoer, natvoer, snacks, elk soort voer eigenlijk. En hij is natuurlijk ook erg mooi, zoals u zelf kunt zien. Zijn rescuer was verkocht toen zij hem in zijn ogen keek.

Wilt en kunt u dit geweldige katertje een warm mandje bieden? Klik kan op de onderstaande link en vul voor Milo een pre adoptieformulier in.

Het invulformulier voor Milo:

https://docs.google.com/forms/d/1cI2s4P0Hr35T5ReGN19xcTxzTWlSqM0BKpuGRGoasa8/viewform?edit_requested=true