Minja

Minja

Poes/kater: poes

Leeftijd: 1,5 jaar, geboren 25.04.2022

Sociaal met honden: Nee

Sociaal met katten: Niet echt

Verblijft in: Macedonië

Maak kennis met Minja.

Minja is een verlegen kat die niet naar je toe komt als je geen lekkers in de hand hebt. In het asiel van Iva en Misko eet ze altijd als laatste zodra alle andere katten hebben gegeten, zodat ze haar ruimte heeft en de tijd kan nemen.

Er zijn katten die graag bij andere katten zijn, en dan is er Minja. Het liefst is ze alleen. Ze speelt met een bal, met speelgoed of brengt wat tijd door met haar favoriete krabboom. Ze tolereert de andere katten maar voor de rest is ze graag alleen.

Ben jij een kattenliefhebber en wil je Minja graag in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Minja in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Minja zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Minja in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Minja sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielkatten, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door katten op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen kat in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Minja hier sponsoren.

https://docs.google.com/forms/d/1cI2s4P0Hr35T5ReGN19xcTxzTWlSqM0BKpuGRGoasa8/viewform?edit_requested=true