Oreo

Oreo

▪️  Poes/kater: Kater

▪️  Leeftijd: Ongeveer 1 jaar oud (geboren 2023)

▪️  Sociaal met honden: Nee

▪️  Sociaal met katten: Nee

▪️ Binnen/buiten kat: Binnen en buiten, mits buiten katproof is afgezet, d.w.z. balkon of tuin zit dicht, zonder ontsnappingsmogelijkheden

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Oreo is een prachtig katertje, welke in Noord-Macedonië verblijft. Het lijkt een mix van een Siamees met het daar bijhorende karakter. Het is een zelfstandige kater, die liever geen andere dieren in de buurt heeft.

Oreo is een prachtige aanwezigheid, maar momenteel niet echt een kat die graag komt knuffelen. Er is in een shelter situatie natuurlijk ook niet gek veel tijd om daaraan te werken.

Wellicht kunt u wel de knuffelkat in hem naar boven halen?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Oreo in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Oreo zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Oreo in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Oreo sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielkatten, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door katten op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen kat in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Oreo hier sponsoren.