Perluta

Perluta

▪️  Poes/kater: Poes

▪️  Geboren: augustus 2023

▪️  Sociaal met katten: Onbekend

▪️  Sociaal met honden: Onbekend

▪️ Binnen/buiten kat: Binnenkat

▪️ Verblijft in: Romenië

Laten we u voorstellen aan onze kleine Perluta

Dit kleine schatje is geboren rond augustus 2023 en verblijft momenteel in het huis van onze redder Nicol in Roemenië. Perluta ondergaat nu haar vaccinaties en wordt binnenkort gesteriliseerd en getest op fiv/ Felv. 

Op dit moment is Perluta een binnenkat. Ze is nog klein en houdt van binnen spelen, knuffelen en dicht bij mensen zijn. 

Wilt u Perluta in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Perluta in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Perluta zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Perluta in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Perluta sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielkatten, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door katten op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen kat in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Perluta hier sponsoren.