Persa en Slavica GERESERVEERD

Persa en Slavica GERESERVEERD

Persa en haar zusje Slavica zijn gered uit een dorp in Noord-Macedonië, waar de eigenaar van het huis waar ze geboren waren hen wreed wilde dumpen in een vuilnisbak. Gelukkig heeft een vriend van ingegrepen en gevraagd of hij de zusjes mocht hebben. Sinds die tijd wonen ze bij hem. Ze zijn erg aan elkaar gehecht, daarom zoeken we een geweldig huisje vol liefde waar deze zusjes samen mogen wonen.

Persa is rustiger en wat onzekerder als haar zusje Slavica. Haar energieniveau is zo’n 4 uit 10. Ze houdt veel van haar zus en vindt het vertrouwen door haar. Als Slavica naar mensen toegaat, heeft Persa ook meer moed om dat te doen. Ze spelen veel samen en houden van knuffelen. Het zou geweldig zijn als er een thuis voor hen beiden zou kunnen worden gevonden, aangezien haar redder denkt dat Persa het zonder Slavica moeilijk zou hebben.

Dit meisje weegt zo’n 3 kg en is 1 jaar jong. Wat zou ze het fijn vinden om samen met Slavica naar u toe te komen voor een voor-altijd-huisje. Deze poesjes hebben altijd binnen geleefd. Om het zo veilig mogelijk te houden, worden ze alleen geplaatst in een huisje met afgeschermd balkon en/of tuin.

Bent u ook zo geraakt door deze lieve kattenmeisjes en mogen ze samen bij u wonen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Slavica en Persa in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Slavica en Persa zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Het invulformulier voor Persa en Slavica:

https://docs.google.com/forms/d/1cI2s4P0Hr35T5ReGN19xcTxzTWlSqM0BKpuGRGoasa8/viewform?edit_requested=true