Smokey

Smokey

▪️  Poes/kater: Poes

▪️  Geboren: 2018/ 2019

▪️  Sociaal met katten: Ja

▪️  Sociaal met honden: Onbekend

▪️ Binnen/buiten kat: Binnenkat

▪️ Verblijft in: Romenië

Ontmoet onze kleine Smokey

Ze verblijft momenteel bij onze redder Iuliana in Roemenië. Smokey is nu ongeveer twee weken bij Iuliana en heeft bewezen de perfecte binnenkat te zijn. Smokey spint meteen als je haar aait, ze houdt van mensen en is graag binnen. Ze heeft vroeger met andere katten op straat geleefd en is erg sociaal. 

Smokey is waarschijnlijk geboren in 2018 of 2019. Ze heeft maar 3 hoektanden, de rechter onderste ontbreekt. Deze lieve dame is bijna klaar om te reizen. Ze heeft op 8 april haar vaccinatie gehad en is fiv/ Felv negatief. 

Wil jij Smokey in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Smokey in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Smokey zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Smokey in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Smokey sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielkatten, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door katten op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen kat in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Smokey hier sponsoren.