Smudge en Polly GERESERVEERD

Smudge en Polly GERESERVEERD

▪️  Poes/kater: Smudge (kater) en Polly (poes

▪️  Leeftijd: Geboren ongeveer augustus 2023

▪️  Sociaal met honden: Onbekend

▪️  Sociaal met katten: Ja

▪️ Binnen/buiten kat: Kan beiden, mits buiten goed afgesloten is

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Smudge en Polly werden als kittens van de straat gered en met een flesje door een lieve dame groot gebracht. Deze 2 lieve en prachtige katten zijn broer en zus en zijn ongeveer 9 maanden oud (paspoort kan altijd een beetje afwijken). Het zijn sociale katten die dol zijn op mensen en dol zijn op elkaar, daarom willen we ze liever niet gescheiden van elkaar aanbieden.

Smudge en Polly zijn getest op de kattenziektes, volledig gevaccineerd en gesteriliseerd, ook uiteraard gechipt en voorzien van een paspoort. Ze zijn klaar om te reizen en plek te maken voor andere lieverds, die het ook hard nodig hebben.

Smudge en Polly kunnen prima op een appartement vertoeven een eventueel balkon moet wel katproof gemaakt zijn.

Wilt u een aanvraag doen voor deze 2 plaatjes?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Smudge en Polly in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Smudge en Polly zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Smudge en Polly in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Smudge en Polly sponsoren door geld te doneren dat hen zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielkatten, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door katten op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen kat in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Smudge en Polly hier sponsoren.