Spike

Spike

Poes/kater: kater

Leeftijd: Bijna een jaar, geboren 08.03.2022

Sociaal met honden: Nee

Sociaal met katten: Niet echt

Verblijft in: Macedonië

Wij stellen je graag voor aan onze driepotige kleine Spike.

Spike werd geboren in het voorjaar van 2023 en is momenteel onder de hoede van Iva en Misko in Macedonië. De kleine jongen is echt verlegen. In het asiel is hij meestal een van de laatsten die eet, als alle andere katten al klaar zijn.

Spike is geen fan van rondhangen met de andere katten in het asiel. Hij geniet van zijn tijd alleen, speelt graag met een bal of ander speelgoed en brengt tijd door met zijn favoriete krabpaal.

Zou je graag een rustig kereltje willen hebben dat je gezelschap houdt? Dan is Spike jouw perfecte match.

Heb je interesse om Spike in huis te nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Spike in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Spike zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Spike in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Spike sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielkatten, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door katten op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen kat in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Spike hier sponsoren.

https://docs.google.com/forms/d/1cI2s4P0Hr35T5ReGN19xcTxzTWlSqM0BKpuGRGoasa8/viewform?edit_requested=true