Ichigo

Ichigo

Poes/ kater: kater

Leeftijd: ongeveer 8 weken (geboren eind Augustus 2023)

Sociaal met honden: Onbekend

— Rukia en Yoruchi geadopteerd —

Onze lieve kater Ichigo zoekt een nieuw thuis. Hij en zijn twee zussen, Rukia en Yoruichi, hadden een moeilijke start in het leven toen hun moeder overleed toen ze net geboren waren.

Gelukkig nam onze toegewijde redder Iuliana ze op en verzorgde de kleintjes met de fles. Nu bijna 3 maanden oud (geboren eind augustus 2023), is Ichigo binnenkort klaar om te reizen.

Ichigo is een charmant klein katje, speels en nieuwsgierig om de wereld om hen heen te verkennen. Hij zit boordevol energie en is klaar om samen met zijn nieuwe baasje(s) een mooie toekomst vol liefde en plezier tegemoet te gaan.

Ichigo is gecontroleerd door de dierenarts en doorloopt momenteel de vaccinatieprocedure. Eind december 2023 is hij klaar om te reizen.

Wilt u hem een ​​liefdevol nieuw thuis geven?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Ichigo in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Ichigo zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Ichigo in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Ichigo sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielkatten, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door katten op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen kat in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Ichigo hier sponsoren.