Zoran

Zoran

▪️ Poes/kater: Kater

▪️ Leeftijd: Geboren ongeveer 2022-2023

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Ja

▪️ Binnen/buiten kat: Ja Zoran heeft wel een tuin nodig

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Lieve Zoran is ongeveer 1,5 jaar oud (geboren ergens in 2022-2023). Het is een lekkere knuffelkont die sociaal is met andere katten, maar ook met honden overweg kan.

Het is nog een hele speelse jongen, waarvan onze rescuer denkt dat hij een goed afgesloten tuin wel nodig heeft.

Ook hij is getest op FIV en FELV, gecastreerd, gechipt en volledig gevaccineerd.

Zoran is ook klaar om zijn koffertje te pakken en een plekje vrij te maken voor een andere arme ziel.

Wilt u een aanvraag doen voor Zoran?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Zoran in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Zoran zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Zoran in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Zoran sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Zoran hier sponsoren.