Zuzika

Zuzika

Poes/kater: Poes

Leeftijd: Geboren rond eind juni 2023

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Verblijft in: Romenië

Binnen/buitenkat: Binnenkat

Maak kennis met kleine Zuzika, een lief katje van ongeveer 6 maanden oud.
Zuzika werd op straat gevonden in Roemenië en verblijft momenteel bij onze redder Gabriela. Daar logeert ze samen met haar, andere katten en verschillende honden, Gabriela’s zoon en echtgenoot.

Zuzika kan perfect overweg met haar andere harige vrienden in Gabriela’s huis en is een zachtaardig en speels katje. Ze komt graag naar buiten om geknuffeld te worden en ontwikkelt zich heel goed.

De beste vriend van Zuzika is onze kleine puppy, Jolie. De twee passen geweldig bij elkaar en kunnen ook samen geadopteerd worden.

Meer informatie over Jolie vind je hier

Wil jij Zuzika een liefdevol thuis geven? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Zuzika in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Zuzika zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Zuzika in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Zuzika sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielkatten, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door katten op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen kat in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Zuzika hier sponsoren.