Share the Love: deel de liefde deze feestdagen en help honden in nood

Sinterklaas en Kerstmis staan ​​alweer voor de deur.. maar wat geef je degenen die alles al hebben? Geef deze feestdagen het geschenk van hoop aan honden in nood. Sluit je aan bij onze ‘Share the Love’-campagne en verspreid de feestvreugde door te doneren in naam van je vrienden en familie. In ruil daarvoor ontvang je een downloadbaar donatie certificaat dat je met hen kunt delen, waarmee je hen laat weten dat je een positieve impact hebt gemaakt ter ere van hen.

Hoe werkt het?

1) Kies je donatie

Selecteer een bedrag dat je wil doneren om een ​​verschil te maken voor onze honden in nood.

2) Personaliseer je donatie

Laat ons weten of je een donatie wilt doen ter ere van een dierbare en vermeld de naam ervan. Schrijf hiervoor een e-mail naar dogsoaj@gmail.com met als onderwerp ‘Share the Love’ waarin je jouw transactiebevestiging met ons deelt.

3) Ontvang je certificaat

Wij sturen je een speciaal donatie certificaat, gepersonaliseerd met de naam van jouw dierbare. Op verzoek verstrekken wij het certificaat graag in het Engels of Duits.

4) ‘Share the Love’/ deel de liefde

Geef het certificaat aan jouw dierbare en laat zien welke impact je in zijn of haar naam hebt gemaakt. Ze zullen zeker geraakt worden door jouw attente gebaar en de positieve verandering die je samen teweegbrengt.

Waarom ‘Share the Love’?

Het klinkt misschien een beetje raar om bij voorbeeld een sterilisatie te geven voor de feestdagen … dat snappen wij. Maar door geld te doneren voor sterilisaties help je de overbevolking tegen te gaan en het welzijn van honden te garanderen door de voortdurende cyclus van verlating en lijden voor hen te voorkomen.

Door deel te nemen aan onze campagne breng je niet alleen vreugde voor jouw dierbaren, maar steun je ook onze toegewijde rescuers en de honden waar zij in hun asielen voor zorgen. Jouw vrijgevigheid helpt deze honden essentiële zorg, voedsel en de belofte van een betere toekomst te bieden.

Laten we deze feestdagen samenkomen om een ​​verschil te maken. “Deel de liefde” en geef het geschenk van hoop. Doneer nu en vier de geest van geven. Samen kunnen we het leven van honden in nood opfleuren en blijvende herinneringen creëren voor jouw dierbaren.