Bruno (gereserveerd)

Bruno (gereserveerd)

▪️ Reu
▪️ Leeftijd: Geboren lente 2022
▪️ Gewicht: Ongeveer 15 kg
▪️ Maat: Middelgroot, 45 cm
▪️ Verblijft in Roemenië
▪️ Sociaal met andere honden: ja
▪️ Sociaal met katten: ja
▪️ Ideale adoptanten: met of zonder andere huisdieren

Met veel plezier stellen we jullie Bruno voor, een knappe 2-jarige jongen die momenteel onder de hoede is van onze redster Gabriela, in haar privéopvang in Onesti, Roemenië. 

Bruno’s reis begon op straat in Roemenië. Nu is deze charmante jongen klaar om zijn verleden achter zich te laten en aan een nieuw hoofdstuk te beginnen op zoek naar een thuis voor altijd. 

Bruno is een sociale superster! Hij is vriendelijk met andere honden, maar is ook dol op mensen, katten en eventueel kinderen (natuurlijk altijd onder toezicht). Zijn vriendelijke aard maakt hem de perfecte aanvulling voor een huishouden met andere harige leden. Bruno’s angstniveau is een solide 0. Hij is een veerkrachtige en flexibele jongen. Met een energieniveau van 8/10 is hij de perfecte combinatie van speels en liefdevol. Bruno zal zeker veel vreugde in je leven brengen. 

Hij is een middelgrote hond van ongeveer 45 cm en weegt ongeveer 15 kg. Zijn grootte maakt hem veelzijdig en aanpasbaar aan verschillende leefsituaties, of het nu een gezellig appartement of een ruimer huis is. Bruno is gecastreerd en reist gechipt, ontwormd, gevaccineerd en met een Europees paspoort. Wil je van Bruno je nieuwe avontuurlijke maatje maken?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Bruno in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Bruno zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Bruno in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Bruno sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Bruno hier sponsoren.