Freya

Freya

Geslacht: Teef

Leeftijd: 2 jaar (geboren januari ’22)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middelmaat 46 cm

Freya is de laatste van de 3 zussen. Zij werd met haar broertjes en zusjes meer dan een jaar geleden gevonden in een verlaten tuin in Roemenië. Moeder werd geholpen door haar te steriliseren, maar zou wel weer worden uitgezet. Haar broertjes vonden allemaal al een thuis, nu is het de beurt aan deze knappe dames.

Freya is sociaal met andere honden en zeker ook sociaal naar mensen. Ze vindt de dochter van onze rescuer ook erg leuk, naar verwachting kan ze ook binnen een gezin met kinderen, mits dat goed wordt begeleid door de ouders/verzorgers uiteraard.

Ook kan Freya prima met katten overweg. Freya is ook een actieve hond, maar wat minder energiek dan haar zusjes. Dat neemt niet weg dat ze wel voldoende uitloop nodig zal hebben.

Freya is een prachtige leeftijd en lijkt ons een leuke hond om toch ook lekker actief mee te zijn. Een cursus doen, raden we eigenlijk vrijwel altijd aan, alleen al omdat het leuk is en omdat het goed is voor de band tussen u en de hond.

Heeft u interesse in Freya? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Freya in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Freya zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Freya in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt “op afstand adopteren” en Freya sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is “adoptie op afstand”? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn helpen om geadopteerd te worden in liefdevolle huizen. Door honden op afstand te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen zonder dat u zich hoeft te binden aan uw eigen huis. U kunt Freya hier sponsoren.