Mia

Mia

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Leeftijd: Ongeveer 2 jaar

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Middelmaat (ongeveer 18 kg)

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Prachtige Mia is van middelgroot formaat en een beauty om te zien. Ze komt op ons over als een hele stabiele, speelse en super sociale hond met een zelfstandig karakter.

Ze is dol op spelen met andere honden van alle maten en soorten en loopt al erg goed aan de riem mee. Mia is erg energiek en zal voldoende wandelingen nodig hebben. Een hondenmaatje zou ze zeker wel leuk vinden, maar mits er tijdens wandelingen voldoende gesocialiseerd wordt, geen noodzakelijkheid.

Wilt u een aanvraag doen voor Mia?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Mia in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Mia zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Mia in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Mia sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Mia hier sponsoren.