Pixie

Pixie

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Ongeveer 4 maanden (geboren ongeveer april)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Uitgegroeid een middelmaatje

Verblijft in: Macedonië

Pixie werd als kleine pup op straat aangetroffen in Macedonië. Ze was ernstig ondervoed, vol met vlooien en dus in zeer slechte staat. Bloedarmoede en na verder bloedonderzoek bleek ze positief op Anaplasma, maar deze dappere dodo bleek een vechtertje, want ze is hier gelukkig goed uitgekomen.

Inmiddels is Pixie ongeveer 4 maanden oud (geboren ongeveer april) en bijna klaar om haar koffertje te pakken. Ze is sociaal met andere honden (zelfs de grote honden heeft ze een dappere opstelling) en ook naar mensen een lief en sociaal hondje.
Pixie lijkt een beetje een pointer in zich te hebben. We verwachten dat ze uitgroeit tot een middelmaatje. Pixie verblijft in Macedonië, maar is klaar om te reizen.

Wilt u een aanvraag doen voor dit schattige moppie?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Pixie in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Pixie zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Pixie in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Pixie sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Pixie hier sponsoren.

Invulformulier voor Pixie:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit