Tiffany

Tiffany

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: 6-7 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Groot

Verblijft in: Macedonië

Tiffany werd in erbarmelijke staat aangetroffen boven op een berg. Ze had een baarmoederverzakking en was ernstig mager, daarnaast bleek ze Ehrilichia positief. Zij is intussen succesvol behandeld, maar mag nog steeds wel wat aankomen.
Tiffany is geen jonge dame meer, zij is geschat 6-7 jaar oud, wat best al wel oud is voor een dergelijk grote hond.
Zij is sociaal met andere honden en katten en een absolute knuffelkont met mensen. Wij gunnen deze prachtige hond nog een aantal fantastische jaren, die ze eerder niet ervaren mag hebben naar alle waarschijnlijkheid.

Tiffany loopt al goed mee aan de riem.

Wilt u een aanvraag doen naar deze schone dame?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Tiffany in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Tiffany zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Tiffany in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Tiffany sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Tiffany hier sponsoren.