Linus

Linus

Geslacht: Reu

Leeftijd: Circa 2 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: 55 cm, 35 kg

Verblijft in: Roemenië

Vindt u Linus niet ook een pracht exemplaar? Maar veel belangrijker nog is dat hij enorm vriendelijk is! Deze hond hoort bij iemand in huis te leven en te genieten van de aaitjes en aandacht die hij krijgt. Linus is 1 van de 11 honden die onlangs gered zijn uit het gemeente-asiel in het Roemeense Onesti. Een heel lieve dame sponsort hem en de andere 10 honden, zodat zij nu kunnen verblijven in de privéshelter van onze rescuer Gabriëla.
Gabriëla is druk met Linus aan de slag. Hij vindt het wandelen aan een tuigje nog wel erg spannend, dus daar wordt aan gewerkt.

Met zijn hoogte van 55 cm is deze reu een grotere middelmaat. Linus weegt zo’n 35 kilo. Zijn leeftijd wordt geschat op 2 jaar. Dit maakt dat hij natuurlijk nog lekker speels is en wel wat uitdaging kan gebruiken. In de shelter kan hij goed overweg met andere honden. Hoe hij is met katten kan getest worden.

Heeft u er alles voor over om lieve Linus een geweldig thuis te geven? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Linus in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Linus zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Linus:

https://docs.google.com/forms/u/1/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit