Thea

Thea

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Leeftijd: Geboren rond februari 2024

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: zal naar verwachting uitgroeien tot een middelgrote hond van ongeveer 40-50 cm

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Maak kennis met ons prachtige dynamische duo: Thea en Rico

Thea en Rico zijn ongeveer 4 maanden oud, geboren rond februari 2024. Ze verblijven momenteel in Kumanovo, Noord-Macedonië en zijn op zoek naar hun forever home. 

Van deze lieve pups wordt verwacht dat ze uitgroeien tot middelgrote honden. Ze hebben een geweldige zachte vacht en mooie ogen. Zowel Thea als Rico vertonen typische puppy-energie. Ze zijn speels, nieuwsgierig en houden ervan om dicht bij mensen te zijn. 

Beiden verblijven al ruim twee maanden in een kennel. Helaas heeft niemand voor deze tijd zijn pensioen kunnen betalen en daarom zoeken ze nu met spoed een nieuwe pleeg- of vaste plek die ze binnenkort hun thuis kunnen noemen. 

Thea en Rico zijn al volledig ingeënt, gechipt, ontwormd en klaar om te reizen. 

Zou jij een of beide van deze lieve honden meenemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Thea in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Thea zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Thea in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Thea sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Thea hier sponsoren.